Hopp til innholdet

#019 Sexologen svarer II: Rutinerunk, vanskelig å komme, hår på tissen og kåte damer

Sexolog Tore Holte Follestad er tilbake i Homolobbyen for andre gang og svarer på lytternes spørsmål.


Let it go sliter med å komme når han har sex med partnere. Hvorfor er det sånn, når det går helt fint alene? Og hva kan han gjøre for å få det til også sammen med andre?

En mann i slutten av tredveårene lurer på om han kommet i overgangsalderen. Runking har blitt en rutinesak og han har lite sexlyst. Nå leter han etter svar og gode råd. Hvordan får man tilbake lysten og gleden?

Det er får ting som stopper kjeften på Jon Reidar og John Trygve, men detaljerte spørsmål om lesbisk kåtskap og kvinnelig anatomi setter en støkk i dem begge. Men hva skal de gjøre da, de to kåte damene som endelig har begynt å ligge sammen, når det går så hett og heftig for seg at de blir såre?

Innsender K i Nord lurer på hva hårmoten er om dagen. Han vil gjerne frisere seg nedentil i tråd med det som er in og moderne. I tillegg ønsker han tips til å roe ned junior som har det med å våkne til liv i fellesdusjen. 

Har du spørsmål til sexologen som du vil ha besvart i Homolobbyen?

Mer om Tore

Tore Holte Follestad er autorisert spesialist i sexologisk rådgivning (NACS) og spesialist i seksualundervisning og promotering av seksuell helse (NACS). Ønsker du en time til samtale eller bare mer informasjon, finner du Tore her: 

Følg oss videre!