Hopp til innholdet

#016 Lyst og mørkt: Rystende avsløring, Skeivå Rogaland Pride og travle dager for Homolobbyen

Homolobbyens 16. episode kommer mer enn to uker etter den forrige. Jon Reidar er fullt opptatt med valgkamp, og slår et slag for slenging, mens John Trygve har blitt hvitvinsmarinert med fiffen i Arendal.

Aftenpostens rystende avsløring om at DNF-48 slapp en pedofiligruppe inn i forbundet i ett år på starten av 80-tallet har sendt sjokkbølger inn i homomiljøet. En større del av episoden er viet denne skampletten i homobevegelsens historie.

Homohatet har krevd et nytt offer i USA. 66 år gamle Laura Ann “Lauri” Carleton ble drept av en mann som rev ned homoflagget hun hadde hengende utenfor butikken. Hva betyr det at også heterofile drepes av homohat?

På den lysere siden gleder Homolobbyen seg til å få besøk av sexolog Tore Holte Follestad. Han har sendt en hilsen fra noe som kalles en Jølster. 

Vi har også fått to spørsmål fra lytternes som besvares i denne episoden. Hva skal til for å ha en herlig homohøst og vinter, etter en strålende homosommer? Hva savnes av tilbud i homo-Oslo – og finnes det noe å glede seg over?

Og viktigst av alt: Blir det meet and greet med fansen? JA! Skeivå Rogaland Pride presenterer Homolobbyen på Skeivå live! Fredag 1. september i Pride Park på Tau scene, klokken 1815!

Følg oss videre!